Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK

Sneeuwkettingen

Breedte
Hoogte
Diameter
Reifen
Topseller
DeltiGrip Deltigrip Sneeuwkettingen
€ 29,02
DeltiGrip Deltigrip MATIC Sneeuwkettingen voor auto en SUV
€ 45,99
DeltiGrip Deltigrip - Semi-Auto Sneeuwkettingen
€ 65,32

Sneeuwkettingen voor de wintersport

Sneeuwkettingen zijn voor de echte vakantiegangers. Voor de mensen die houden van de wintersport. Het is verplicht ze te hebben op uw banden als u rijd in de bergen. Ook als u winterbanden op uw auto heeft moet u een sneeuwkettingen hebben. Als u betrokken raakt bij een ongeluk en u heeft geen sneeuwkettingen op uw banden dan ligt de schuld altijd bij u.

Welke Sneeuwketting past bij mijn auto?

Bij het kiezen van een sneeuwketting moet u op de volgende punten letten:

  • Juiste type
  • Juiste maat
  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Makkelijk te monteren

Juiste type

Het is erg belangrijk dat u erop let dat u de juiste type sneeuwkettingen neemt. Bijvoorbeeld bij een zwaardere auto is een zwaardere type nodig. Zorg ervoor dat u geen te lichte model kiest.

Juiste maat

Het is belangrijk dat u de juiste maat van sneeuwkettingen kiest. Het kan zijn dat er een verschil is in de maat tussen de zomer en de winterbanden. Het is belangrijk dat de sneeuwkettingen vrij lopen van de carosserie en ophanginsdelen.

Kwaliteit

Er zijn veel soorten sneeuwkettingen bij bandenprijzen 24 te koop. U kunt normale kettingen in de winkel kopen, maar die zijn vaak onder de verplichte keurmerken. Elke kwaliteit heeft een prijs. Er zit groot verschil in tussen de levensduur. De kettingen van lage kwaliteit breken ook veel sneller. Kies voor kwaliteit hier, bezuinig niet. Een ketting die gebroken is kan ernstige schade veroorzaken aan uw auto.

Makkelijk te monteren

De type dat het makkelijkste te monteren is de type K-Summit en TRAK.

De ringketting is minder makkelijk te monteren, maar u hoeft de auto nog steeds niet te verplaatsen tijdens het monteren. Met wat oefening kost het monteren van de ketting slechts een paar minuten.

Algemene tips

Het is slim om uw sneeuwkettingen voor het vertrek te passen op uw auto. Dit voorkomt ergernissen in het buitenland.

Het is belangrijk om de ketting op hand te hebben.

Gebruik handschoenen tijdens het monteren.

Maak de kettingen schoon met warm water en droog ze af.

Bent u klaar om uw sneeuwkettingen te kopen bij bandenprijzen 24? Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.