We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Lichte vrachtwagenbanden

Bestelwagen banden

Een reden om bestelwagen banden te gaan gebruiken is dat deze speciaal gemaakt zijn om de kosten van de gebruiker ervan te beperken. Ze zijn de laatste tijd sterk verbeterd en dat resulteert in een verbeterde duurzaamheid en verminderde brandstofgebruik tegen lagere kosten. Er is ook sprake een verbeterde grip voor natte wegens met deze banden wat ze ook veiliger maakt voor de chauffeurs.

Trend

Het wordt verwacht dat de markt voor bestelwagen banden zal gaan stijgen de komende markten. Ook liggen brandstofprijzen hoog waardoor chauffeurs op elk manier mogelijk zoeken naar verschillende kostenbesparende opties. Banden die zuinig rijden en lang meegaan zullen daardoor sterk in vraag toenemen. Dit omdat de goede banden goedkoper zijn op lange termijn omdat ze langer mee gaan dan niet goede banden.

Verbeteringen

Een van de dingen die verbeterd zijn is onder andere een betere mengsel van stijver silica en koolstof mengsel. Deze mengsel verlaagt de rolweerstand en zorgt daarmee dat de band langer meegaat. Een zijvlak dat steviger is, een koordlaaglijn dat geoptimaliseerd is met een hoge positie betekend dat de rolweerstand van de band nog meer verlaagd is. Dit zorgt op zijn beurt weer dat de band langer meegaat. Een verbeterde toplaag op de riem zorgt dat deze nu minder hitte genereert wat een verbeterde rolvermogen oplevert. Minder rolweerstand betekend dat de lichte vrachtwagen banden ook minder zullen slijten. Dit is zeer positief voor de vrachtwagens omdat door deze verbeteringen de banden ook langer mee zullen gaan en daardoor de kosten voor de chauffeurs lager zijn.

Zware lading

Lichte vrachtwagen banden zijn gemaakt om zware ladingen te kunnen dragen. Vaak worden ze gebruikt om zware goederen te transporteren tijdens een verhuizing of het leveren van bestellingen. Vrachtwagen banden zijn erg te vergelijken met de banden van personenauto’s. Het sturen, rijervaring en rolgeluid van deze banden zijn allemaal vergelijkbaar met dei van de personenauto’s. Daarom hebben de banden ook een verstevigde basis en karkas. Hierdoor kunnen zware ladingen gemakkelijk worden gedragen door uw vrachtwagen. Bent u klaar om uw Lichte vrachtwagen banden te kopen bij bandenprijzen 24? Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.