We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Motorbanden: Quad

Motor banden quad

Degene die op een motor wilt rijden heeft een rijbewijs daarvoor nodig. Heb je die niet dan mag je niet rijden daarop. Je kunt echter wel rijden op een quad. Hiermee kan je rond rijden op ruige terreinen of de gewone weg. Er zijn ook speciale voertuigen voor de bergen die ATV’s heten. Tegenwoordig kan iedereen in het bezit zijn van een quad. Deze rijdt niet enkel op wegens die niet verhard zijn. Vanwege deze reden is het zeer belangrijk om de juiste banden te kopen voor uw terrein. Het zijn namelijk grote ballonbanden met een zeer ruwe profiel die voor veel grip zorgen op moeilijk terrein. De bandenspanning op deze banden zijn meestal zeer laag.

Bochten van quadbanden

Quads en ATV’s hebben een hoge zwarte punten daardoor zullen ze anders reageren in de bochten dan gewone auto’s. Dit is nog een reden waarom echte quad banden nodig zijn om normaal en veilig op de weg te kunnen rijden. Het voorkomt onder andere dat de quad gaat kantelen. Dit is dus duidelijk erg belangrijk voor uw veiligheid en die van andere wegbestuurders.

Bent u klaar om uw motor banden quad te kopen bij bandenprijzen 24 ? Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)