We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Motorbanden: Supersport

Motorbanden Supersport verkrijgbaar bij Bandenprijzen 24!

Bandenprijzen 24 biedt vele verschillende maten en soorten Motorbanden Supersport aan. De Motorbanden Supersport zijn bedoeld voor het racen op een baan. Het is illegaal om dit motorband te gebruiken op straat. Met deze motorbanden mag er dus niet gereden worden op normale wegens. Wij bieden een groot aantal verschillende motorbanden voor supersport aan hier bij bandenprijzen 24.

Wat is precies een motorband voor supersport?

Een motorband voor supersport wordt ook wel een raceband of baanband genoemd, ze zijn uitsluitend voor gebruik het gebruik op een racebaan. Deze banden bestaan uit hele zachte rubbers en kunnen erg goed presteren onder hoge temperaturen die worden bereikt tijdens het racen. De banden dienen voor sterk remmen, sterke laterale krachten, snelle acceleraties en hoge snelheden.

De bandenprofielen zijn over het algemeen erg glad bij dit soort banden, dit word slick genoemd in de race wereld. De banden bieden maximaal contact met de grond. Ze zijn wel erg glad in de regen door deze reden. Om te rijden in de regen zijn er speciale supersport banden met een dicht profiel die zorgt dat het water snel wegstroomt.

Bent u klaar om uw motorbanden voor supersport te kopen bij bandenprijzen 24? Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave