We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Motorbanden: Toermotor Diagonal

Toerrmotor diagonal banden voor een perfecte rit

Toermotor diagonaal banden zijn motorbanden die van binnen diagonaalsgewijs zijn opgebouwd. De koordlagen onder het rubber liggen schuin over elkaar, ten opzichte van de rijrichting. Deze banden zijn gericht op comfortabel rijden, worden gemaakt van vrij hard rubber en hebben een relatief kleine hellingshoek. Dat maakt deze banden geschikt voor het rijden met je motor bij normale snelheden. Is het profiel op je banden versleten en wil je ook deze band voor je motor, neem dan een kijkje in onze shop op bandenprijzen24.nl. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor autobanden of winterbanden, maar we hebben ook een breed assortiment motorbanden.

Lekker rijden met voordelige toermotor diagonaal banden

Geniet nog extra van je rit met onze banden. Of je nu radial of enduro banden zoekt, je vindt ze in onze shop. We hebben regelmatig een interessante banden aanbieding en als je een set motorbanden bestelt, dan krijg je zelfs extra korting. We verzenden je bandenset gratis naar je huis of naar een montagepunt wat je zelf uit kiest. Zo kun je de montage van je banden snel een eenvoudig regelen bij jou in de buurt. Bestel je nieuwe banden dus gewoon online en bespaar tijd en geld.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.