We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

band compleet met velg, de: Stalen velgen met winterbanden

Hier kunt u stalen velgen vinden verpakt als een set met winterbanden voor alle gangbare auto's, SUV's, off-roaders, bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen, gebalceerd en gemonteerd, gebruiksklaar om onder uw auto te worden gemonteerd.

Weest u ervan bewust dat alle auto's goedgekeurd voor gebruik in de EU na 1 november 2014 moeten worden uitgerust met de bandenspanning systeem (TPMS). Mocht uw auto al een actieve TPMS hebben u kunt de banden vooraf gemonteerd op stalen wielen met een sensor op maat geprogrammeerd voor uw auto kopen.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Met stalen velgen met winterbanden kom je goed de winter door

Gebruik stalen velgen met winterbanden om je auto voor te bereiden op de winter. Stalen velgen hebben 's winters een aantal voordelen ten opzichte van lichtmetalen velgen. Zo beschadigen ze minder snel als je wegglijdt op een gladde weg. Je vindt wielen, zomerbanden, winterbanden, stalen en lichtmetalen velgen natuurlijk voor de beste prijs op bandenprijzen24.nl. Bij ons koop je een complete wielset, inclusief band en velg, voor een prima prijs. Maar je kunt bij ons ook terecht voor losse autobanden, zoals zomerbanden, winterbanden en seizoensbanden.

Snel en voordelig stalen velgen met winterbanden bestellen

Stalen velgen met winterbanden kun je als complete set bestellen in onze online shop. Zoek met onze zoekfunctie de juiste band en het type velg wat je wilt bestellen. Is je favoriete merk Michelin? Kijk dan ook zeker even in ons assortiment winterbanden en andere autobanden. Naast dit merk banden hebben we namelijk ook andere merken uit voorraad leverbaar voor prettige prijzen. Zoek je nog een adres voor de montage van je nieuwe stalen velgen met winterbanden? Regel het meteen bij ons als je je banden afrekent in onze shop. Wij bezorgen je banden gratis aan huis of bij een montagepunt bij jou in de buurt wat je zelf uitkiest. Zo kun je alles snel en in één keer online regelen.