We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Motorbanden: Scooters / Brommers

Brommerbanden en Scooterbanden

Hoe sterk uw motor is opgevoerd, hoe mooi de chassis eruit ziet of hoe groot de uitlaat is dat maakt allemaal niets uit. Als uw banden van slechte kwaliteit is of als ze kapot zijn dan heeft u niks aan de rest. Het is erg belangrijk dat de banden stevig zijn en van goede kwaliteit. Dit zorgt voor veiligheid op de weg, want de banden zijn het enige wat u en de wegdek verbinden. Wees dus zuinig op uw banden en zorg ervoor dat u ze regelmatig controleert.

Veiligheid motorbanden van scooters en brommers

Bij het kopen van nieuwe banden is veiligheid het aller belangrijkste. Er zijn veel verschillende factoren waar u op moet letten bij het kopen van nieuwe banden op bandenprijzen 24. De banden moeten stevig zijn en van hoge kwaliteit. De banden moeten gebalanceerd zijn, want er kunnen trillingen ontstaan wanneer de banden niet goed gebalanceerd zijn en deze trilling kunnen door het hele frame van uw voertuig trekken. Dit zorgt ervoor dat u uit balans raakt en de kans op vallen vergroot. Op hoge snelheden is dit levensgevaarlijk.

De spanning van de banden

Elke persoon gebruikt zijn of haar motor anders. Het is van belang dat de banden spanning gepast is voor eigen gebruik. De bandenspanning die standaard wordt gegeven voor motorbanden kunt u als richtlijn zien. Let wel op dat verschillende factoren invloed hebben op hoe hoog de bandenspanning moet zijn bijvoorbeeld: gewicht, ondergrond en snelheid. Een hogere spanning heeft ook een brandstof verminderend effect.

Bent u klaar om uw motorbanden voor scooters en nieuwe brommer kopen bij bandenprijzen 24? Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)