We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Off road banden

Off Road banden voor een avonturier

Off road banden zijn voor de echte avonturier. Minder geschikt op normale wegens maar onverslaanbaar op ander terrein. Ze zijn voor degene die ervan houden om vaak op bergen, door modder en dergelijke te rijden.

Soorten Off-road banden

Er zijn vele soorten Off road banden te koop onder andere de mud terrain banden, geo banden, track banden, trial banden, extreme banden en nog veel meer. Elk soort band is weer goed voor een ander soort terrein. Hierdoor kunt u op elk moment met maximale snelheid en veiligheid over uw landgoed heen cruisen. De mud terrein banden zijn een van de meest gekende mud terrain banden ooit gemaakt. Deze banden hebben veel tractie en zijn geschikt voor gronden die meer los zijn zoals zand, modder, sneeuw en rotsachtige terrein.

Een ander voorbeeld zijn de Geo banden. Deze hebben het ultime profiel voor off road banden. U kunt hiermee op zacht en hard terrein rijden en de Geo banden presteren gewoon uitstekend op beide. Door het V-vorminge profiel op de band krijgt deze een intense tractie waardoor het prima door losse terreinen zoals modder en zand kan ploegen. Zelfs sneeuw zal deze band niet kunnen stoppen.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van Offroad banden. Welke er nog meer zijn en wat ze allemaal kunnen kunt u hier op bandenprijzen 24 lezen. Nadat u zich heeft ingelezen over de verschillende soorten banden kunt u het juiste kopen die het beste passen bij u!

Know hows

Er zijn verschillende banden en het is belangrijk dat u de juiste kiest dat past bij u voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom is het volgende belangrijk:

Een voorbeeld hiervan is dat 205/60 R16 92 H betekend dat een band 205 mm hoog is. Dit kan echter ook in inches worden weergegeven worden. In dit geval zou er staat 31/10.50R15 bijvoorbeeld. De 60 staat voor 60% van 205 wat 123 mm is. De R staat voor een radiaal band. De cijfer hierna duidt inches aan van de diameter van de velg. Na de diameter wordt het draagvermogen van de band aangegeven oftewel maximale gewicht in kg dat een band mag dragen. Als laatste wordt de maximale snelheid aangegeven waarvoor een band geschikt is.

Bent u klaar om uw Off road banden te kopen bij bandenprijzen 24? Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.