We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
/

Ons aanbod voor Star Performer UHP 1 banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Star Performer UHP-1 banden, prestaties uit Azië

Er zijn bijzonder veel verschillende zomerbanden te koop van verschillende merken. Ook wordt het aantal soorten ieder jaar opnieuw uitgebreid waardoor een breed assortiment te vinden is. Hoewel er veel merken zijn die steeds duurdere types maken, zijn er ook steeds meer budgetbanden die interessant kunnen zijn. Een merk dat hierbij sterk opvalt, is Star Performer. De Star Performer UHP-1 banden zijn banden die veel aandacht gekregen hebben omdat deze wereldwijd getest en verkocht worden Het zijn vooral de sterke prestaties die opvallen in vergelijking met andere bandenmerken uit dezelfde prijsklasse. Met een geluidsemissieniveau van slechts 70 dB is het een band waarmee je makkelijk langere afstanden kunt rijden op een comfortabele manier, maar deze zomerbanden gaan nog verder. De banden die in het lagere prijssegment liggen, presteren namelijk zeer behoorlijk op nat wegdek waarbij zij een B-label gekregen hebben. Dat betekent dat het vernieuwde profiel het water op de wegen goed af kan voeren, waardoor het veiliger is om in de natte Nederlandse zomers op de snelwegen te rijden.

Star Performer UHP-1 banden direct online bestellen

De Star Performer banden worden gemaakt in Azië, maar zijn gewoon via het internet te bestellen. Deze budgetbanden hebben een naam die zo goed is, dat we er extra garanties op geven. Mocht er schade ontstaan zijn aan de band bij gewoon gebruik en juiste montage, dan kun je contact met ons opnemen, waarna we een expert laten kijken naar de schade en de profieldiepte. Is deze meer dan 1,6 millimeter en minder dan 3 millimeter, dan krijg je 40% korting op een bestelling van nieuwe Star Performer banden. Is het profiel meer dan 3 millimeter maar minder dan 5 millimeter, dan krijg je 60% korting op een bestelling van nieuwe banden. Meer dan 5 millimeter en minder dan 6 millimeter geeft je recht op 80% korting op nieuwe banden van dit merk. Is het profiel nog meer dan 6 millimeter en is de band beschadigd geraakt, dan krijg je gratis nieuwe banden van ons. Daarnaast vind je op bandenprijzen24.nl uiteraard verschillende lokale montagepartners die de banden direct voor je kunnen monteren op elke personenauto.