We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Vrachtwagen banden

Bestel je vrachtwagen banden inclusief montage

Vrachtwagen banden en truckbanden kun je perfect online bestellen op bandenprijzen24.nl In ons brede assortiment vind je voor elke vrachtwagen de juiste band. Bij ons vind je banden van de bekende merken zoals Michelin, Goodyear, Continental en Bridgestone voor uitstekende prijzen. Zo kun je flink besparen op de kosten van banden voor jouw truck. Bovendien vind je snel jouw favoriete merk vrachtwagenbanden met onze praktische zoekfunctie. Vul de bandenmaat in die je nodig hebt en je krijgt snel een overzicht te zien van alle vrachtwagenbanden die geschikt zijn. Sorteer ze op je favoriete merk of op de gewenste prijs en bestel direct.

Vrachtwagenbanden tot 25% goedkoper

Als je je vrachtwagenbanden bestelt in onze online shop, dan kun je tot 25% goedkoper uit zijn dan bij een reguliere verkoper van banden. Dat geldt ook voor banden van merken zoals Bridgestone, Michelin en Goodyear. Door onze variatie in merken en prijzen, vind je bij ons altijd de banden met de prijs-kwaliteitverhouding die je zoekt. Bovendien kun je je favoriete band bestellen wanneer je maar wilt: in je lunchpauze, 's avonds of in het weekend. Wil je Je hoeft geen rekening te houden met sluitingstijden want in onze shop kun je altijd terecht voor je nieuwe banden. Heb je nog geen montage geregeld? Bestel deze dan direct mee als je je vrachtwagenbanden of truckbanden bestelt. Kies een montagepartner bij jou in de buurt die je nieuwe banden op je truck monteert. Wij bezorgen je set banden dan gratis bij de door jou gekozen garage.

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: autobanden@delti.com

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)