We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

banden voor caddie-wagens

Bestel je nieuwe banden voor caddie wagens eenvoudig online

Banden voor caddie wagens of golfkarren zijn kleine, ronde banden met een speciaal profiel waarmee je zowel over het gras als over een verharde weg kunt rijden. Je kunt banden kopen die speciaal bedoeld zijn voor caddie wagens of golfwagens. De maat van deze banden ligt meestal tussen de 11 en 15 inch, afhankelijk van de grootte van de wielen. Sommige golfwagentjes hebben net iets grotere wielen dan andere. De exacte maat vind je meestal op de zijkant van de band of in het onderhoudsboekje van je golfkar.

Heb je ook nieuwe banden voor je caddie wagen nodig? Bestel ze dan gewoon via internet op bandenprijzen24.nl. Dan profiteer je meteen van de volgende voordelen:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen
  • De beste prijzen voor je nieuwe banden
  • Alle banden op voorraad
  • Banden bestellen inclusief montage
Als je weinig tijd hebt om nieuwe banden te bestellen, koop ze dan gewoon via internet. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je nieuwe banden waar en wanneer je maar wilt. Wij bezorgen ze dan thuis of bij een montagepunt. Hier kun je voor een vast, laag bedrag je banden onder je caddie wagen laten monteren.

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.