We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

kleine banden / maaimachines

Koop je kleine banden voor maaimachines snel online incl. montage

Kleine banden voor maaimachines, zitmaaiers en gazonmaaiers hebben een diameter die geschikt is voor gebruik op de velgen van de wielen van deze machines. De meest gebruikte kleine banden voor zitmaaiers zijn luchtbanden met een inch maat van tussen de 4 inch en 10 inch. Welke bandenmaat je nodig hebt voor jouw maaimachine, kun je lezen op de zijkant van de banden die nu onder je machine gemonteerd zijn. Als je nieuwe banden nodig hebt, dan kun je deze natuurlijk bij je dealer halen. Maar je kunt ze ook voordelig online bestellen in onze bandenshop op bandenprijzen24.nl. Bekijk ons brede assortiment banden van topmerken zoals Michelin en Continental.

Laat je nieuwe kleine banden voor maaimachines gewoon thuisbezorgen en bestel ze online. Als je 2 banden of meer bestelt, dan krijg je bij ons gratis verzending. We kunnen je banden bovendien meteen afleveren bij een door jou gekozen montagepunt waar ze je banden deskundig monteren. Zodra je banden zijn bezorg, ontvang je vanzelf een bericht waarna je je grasmaaier naar de garage kunt brengen.

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)