We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

industriële luchtbanden

Industriële luchtbanden online kiezen, vergelijken en bestellen

Industriële luchtbanden zijn banden die gebruikt worden voor zware voertuigen in de wegenbouw. Luchtbanden geven veel rijcomfort, zowel op de verharde weg als op ongelijke ondergrond en zijn in staat om de grote gewichten van zware machines te dragen. Daarom hebben industriële banden grote diameters, zodat ze passen op de velgen van bijvoorbeeld grondverzetmachines en trucks. De meeste industriële luchtbanden zijn uitgevoerd als diagonaalband, maar ook radiaalbanden worden gebruikt. De profielen van industriële luchtbanden moeten afgestemd zijn op het soort werk . Zo geven blokprofielen de beste tractie en zorgen lijnprofielen voor een goede wendbaarheid. Combinaties van deze 2 profielen zijn ook mogelijk.

Waarom zou je moeilijk doen met grote industriële luchtbanden als je ze ook gewoon via internet kunt bestellen? Als je op bandenprijzen24.nl kijkt, dan zie je meteen welke industriële luchtbanden we uit voorraad kunnen leveren. Zo heb je je banden snel in huis. Bestel je 2 of meer banden dan leveren we ze bovendien gratis thuis of bij een montagepunt wat je zelf uitkiest.

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave