We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Industriebanden

Industriebanden snel bezorgd met gratis verzending

Industriebanden zijn banden die gebruikt worden onder zware machines in de industrie, grondverzet en landbouw. Industriebanden hebben een grotere diameter dan autobanden, zodat ze goed passen om de grote velgen van trucks, graafmachines en trekkers. Het profiel van een industrieband is gevormd om zo goed te kunnen presteren op los zand, landbouwgrond, grindwegen of modderige grond. Zo komen de wielen niet zo snel vast te zitten bij het zware werk. De banden moeten bovendien in staat zijn om hoge gewichten te dragen van de machines en aanhangers die gebruikt worden, zonder dat ze overdreven snel afslijten door de ruwe ondergrond.

Grote en zware industriebanden zijn niet makkelijk te vervoeren. Bestel ze daarom gewoon heel gemakkelijk online op bandenprijzen24.nl, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor je nieuwe industriebanden. Rekening houden met openings- en sluitingstijden hoeft dus niet meer, bestel gewoon waar en wanneer je maar wilt. Wij leveren alle industriebanden uit voorraad, zodat je ze binnen 2-5 werkdagen in huis hebt. Wij bezorgen je banden vanaf 2 stuks gratis aan huis of bij een montagepunt naar keuze bij jou in de buurt.

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.